fbpx

OM OSS

Vi som driver Anbud Direkt

Bolaget består av anbudsspecialister med olika bransch och kompetensinriktningar baserat på bakgrund och tidigare erfarenhet. Jakob och Sören som startade bolaget har jobbat med IT, kommunikation, besöksnäringen och facility services. Vi har 25+ års erfarenhet av offentlig upphandling mellan oss och tusentals anbud, vi har projektlett teams om 20+ personer och koordinerat anbud värd mångmiljardbelopp (och vunnit).

Oavsett vem på Anbud Direkt som hjälper er med ert anbud är vi stolta över att kunna hjälpa er att knäcka nöten och ta er in hos myndigheter, regioner, kommuner och statliga/kommunala bolag. 

Nyfiken på att veta hur du kan ta ditt anbudsarbete till nästa steg? Tveka inte att höra av dig!

Sören B.

Anbudsspecialist

Jag har arbetat med offentlig upphandling hela min yrkeskarriär. Jag brinner för den offentliga affären och att lära andra om hur man kan effektivisera sitt anbudsarbete och vinna fler kontrakt. Jag har en bakgrund inom IT-, facility services-, rese- och reklambranschen. 

Jakob L.

Anbudsspecialist

Jag har lång och gedigen erfarenhet av offentliga upphandlingar och avtalsförvaltning. Jag har i många år arbetat strategiskt med implementation av vunna upphandlingar, och hur säljteam skall arbeta med kontrakten för att säkerställa leverans.
bild på anställd emelie

Emelie B.

Anbudsspecialist

Jag har en utbildning inom Public Bid Manager från IHM och har stor erfarenhet inom bland annat mekanisk försäljning och varumärkesutveckling. Jag har en lång tid arbetat med utbildning inom YH och med min kompetens att identifiera kunders behov hjälper jag dig och ditt företag att nå nya höjder inom anbudsarbete och nya lönsamma affärer.

Christina L.

Anbudsspecialist

Jag har mångårig erfarenhet med offentlig upphandling och kommer senast från en roll som upphandlare inom bland annat entreprenad. I många år har jag sett hur anbudsgivare missar miljonaffärer på grund av småfel i sina anbud, och därför brinner jag nu för att hjälpa privata bolag i hela Sverige att skriva bättre anbud.

Teuta B.

Researcher

Jag arbetar med research åt Anbud Direkt, bevakar publicerade upphandlingar och identifierar affärsmöjligheter åt nya och befintliga kunder. Jag är en problemlösare och duktig på att se möjligheter i alla lägen.

Anne B.

Ekonomiansvarig

Anne är en erfaren ekonomiansvarig med bakgrund inom löneadministration. Hon har gedigen kunskap och erfarenhet inom ekonomi och lönefrågor. Med en stark analytisk förmåga och noggrannhet i detaljer, säkerställer hon att företagets ekonomiska resurser används på ett effektivt sätt.

Sara Å.

Anbudsspecialist

Jag arbetar som Public Bid Manager på Anbud Direkt. Jag har tidigare erfarenhet som anbudsansvarig inom life science branschen där jag har ansvarat för att koordinera anbud inom hela norden. Min tidigare erfarenhet har gett mig en stark grund att stå på och jag hjälper nu våra kunder inom flera olika branscher att vässa sina anbud och vinna fler offentliga kontrakt.