fbpx

Case

Läs om våra cases

Vår kund vann ett eftertraktat kontrakt om att bygga och förvalta ny webb värd drygt 10 miljoner kronor

Stort grattis önskar vi vår kund som nyligen tilldelades ett eftertraktat kontrakt att förvalta och bygga ny webblösning. Kontraktet är sexårigt och värt mer än tio miljoner kronor.

Vi hjälpte rekrytering- bemanning & omställningsföretaget VitaVis att kvalificera sig i Arbetsförmedlingens kundval Rusta och Matcha

Målbilden med samarbetet var att tillsammans med VitaVis bygga en stark ansökan som klarar sig igenom Arbetsförmedlingens granskning. I detta uppdrag ligger mycket att fokus kring att säkra att de två referensuppdragen motsvarar de långtgående och komplexa krav som Arbetsförmedlingen ställer.

Hur vi hjälpte reklambyrån United Power att vinna upphandlingen från Falu Energi & Vatten

Anbud Direkt har lämnat in ett tjugotal anbud i kommunikationupphandlingar under 2021. En av dessa var tillsammans med vår kund United Power i det kommunala bolaget Falu Energi & Vattens ramavtalsupphandling för kommunikationstjänster…

Ett dubbelt grattis till vår kund som vann två kontrakt gällande tillfälliga bostäder för Migrationsverket

Att vinna en offentlig upphandling är en härlig känsla, att vinna två upphandlingar på raken – dubbelt så. Vår kund vann två kontrakt tillsammans med vår hjälp för Migrationsverket där upphandlingens område var tillfälliga bostäder.

Stort grattis till vår kund som i veckan vann ett ramavtal inom bemanning!

Vi på Anbud Direkt nåddes precis av den goda nyheten att ännu en kund till oss vunnit ett avtal. Framgångsreceptet var en kombination av att med vår hjälp erbjuda ett konkurrenskraftigt pris, samtidigt som de fick höga poäng på de utvärderande delarna. Kontraktet är värt cirka nio miljoner årligen de närmaste fyra åren! 

Vad säger våra kunder om oss?

Anbud direkt har hjälpt oss med flertalet anbud. De är alltid mycket lösningsorienterade och lätta att ha att göra med och de inskickade anbuden har varit av högsta kvalitet. Den hjälp vi har fått är ovärderlig och med deras erfarenhet är vi övertygade om framgång. Det är också väldigt skönt att de håller koll på anbudsförfrågningar och kan säkerställa formaliteten.
Kommunikationsbyrå
Stockholm
Vi blev kontaktade av Anbud Direkt under våren 2020, just när vi satt i en för oss komplex upphandling. De erbjöd sig att jobba på kommission så vi hade inget att förlora. Fick mycket proffsigt stöd av Sören. Just den upphandling vann vi inte. Men då vi fick en bra känsla för Anbud Direkt fortsatte vi att jobba med dem, och efter bara några månader hade de hjälpt oss vinna flera upphandling. Det hade vi inte gjort utan deras hjälp!​
Webbyrå
Dalarna
Från dag ett har Anbud Direkt visat sig vara en av dem bästa partners vi har kunnat önska oss. Anbud Direkt har varit en väsentlig del av samtliga större upphandling som vårt bolag har lyckats vinna och det hade inte gått utan deras expertis inom området.
E-learningföretag
Stockholm
Det var enkelt och roligt att arbeta med Anbud Direkt. Vi fick guidning och stöd i hela processen. Vi kommer definitivt fortsätta använda dom framöver.
Undersökningsföretag
Skåne
Anbud Direkt stöttade och coachade oss med kunskap och processer som vi inte besatt själva i en offentlig upphandling. Arbetet löpte smidigare, enklare och tydligare med deras hjälp och de tydliggjorde också för oss vad vi skulle prioritera och förtydliga i det som skulle levereras. Förutom kunskap och processer var de också lättillgängliga och alltid trevliga att prata med och bolla frågor tillsammans med.
Mediebyrå
Stockholm
Anbud Direkt har gjort upphandlingsdjungeln enkel och lättförståelig. De stöttade oss i prissättningsfrågor, hjälpte oss att ta ut konkurrenters anbud och kunde till och med hjälpa oss att formulera en del av texterna. Vi kommer utan tvekan att fortsätta ta del av deras hjälp i framtiden.​
Fotostudio
Västra Götaland