fbpx

Pris- och Marknadsanalys – Ge din verksamhet ett försprång


Är du ny på marknaden eller en etablerad leverantör sökande efter bättre förutsättningar för att vinna fler affärer? Oavsett var ditt företag står på skalan kan vi på Anbud Direkt hjälpa er att förstå er bransch och dess utveckling genom en djupgående pris- och marknadsanalys.

Vi förstår att marknadsanalys är ett kritiskt steg som kan ge ert företag ett försprång gentemot konkurrenter i er nästa anbud. Det är därför vi är här för att erbjuda vår expertis och vägledning i detta viktiga område.

Så här arbetar vi

Vi på Anbud Direkt har en inarbetad och effektiv modell för att förbereda er inför kommande offentliga upphandlingar. Utifrån er verksamhet och era frågeställningar tar vi fram bästa möjliga strategier och ger de bästa förutsättningarna för framtida lyckade affärer.

En detaljerad marknadsanalys kräver mycket tid och resurser. Men genom att samarbeta med oss sparar ni både tid och energi. Vi sköter all kontakt med det offentliga, vilket ger er möjlighet att förbli anonyma. Vi granskar hur vinnande anbud har sett ut i tidigare upphandlingar, identifierar era konkurrenter och analyserar hur de hanterar sina offentliga affärer.

Varför Välja Anbud Direkt?

Vi strävar efter att ge er den bästa möjliga grunden för att vinna offentliga upphandlingar. Genom att låta oss utföra er marknadsanalys kan ni fokusera på det ni gör bäst – att leverera era tjänster och produkter till marknaden.

Låt oss ge er fördelen av att vara ett steg före konkurrenterna. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er med pris- och marknadsanalys.