fbpx

Utbildningar & föreläsningar

Hos Anbud Direkt vet vi att offentliga upphandlingar kan upplevas som komplexa och byråkratiska. Men det behöver inte vara så. Med rätt kunskap och insikt kan processen bli enklare och ditt företag kan få tillgång till en marknad som utgör 20% av Sveriges BNP. Med vår nya tjänst ”Utbildningar & föreläsningar” vill vi ge ditt företag de verktyg och insikter som krävs för att navigera i offentliga upphandlingars snåriga terräng.

Vad erbjuder vi?

Våra meriterade utbildare vägleder er genom hela processen kring offentlig upphandling. Oavsett om ni behöver en komplett utbildning eller kortare kurser fokuserade på specifika aspekter av anbudsprocessen, har vi något för er. Några exempel på våra kurser och utbildningar inkluderar:

  • Lagen, Anbudet och Kunden
  • Introduktion till den offentliga affären
  • LOU och andra lagar som styr offentlig upphandling
  • Anbudsprocessen från A till Ö
  • Affärsmässig Överprövning
  • Sätta rätt anbudspriser

Alla våra utbildningar skräddarsys efter era behov och förutsättningar. Vi ser till att lägga grunden baserat på er position och affärsplan. Vi tar även del av era tidigare upphandlingar och anbud som en del av förberedelsen, för att säkerställa att ni får den mest relevanta utbildningen.

Öka chanserna för framgång

Genom att delta i våra utbildningar kommer ni att få insikter och verktyg för att öka chanserna att ert anbud blir framgångsrikt. Vi delar nyckeltips för framgång, bland annat hur man anpassar sitt anbud efter upphandlingens krav och kriterier, hur man fokuserar på kvalitet och värde, samt vikten av noggrann planering och respekt för tidsramar.

Varför Välja Anbud Direkt?

Vi strävar efter att ge er den bästa möjliga grunden för att vinna offentliga upphandlingar. Genom att låta oss utföra er marknadsanalys kan ni fokusera på det ni gör bäst – att leverera era tjänster och produkter till marknaden.

Låt oss ge er fördelen av att vara ett steg före konkurrenterna. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er med pris- och marknadsanalys.