fbpx

Vi säkrar er ansökan till Rusta & Matcha!

Arbetsförmedlingen har som du säkert vet nyss släppt sin nya upphandling av leverantörer inom rusta och matcha (KROM). För att ni skall kunna ansluta er som leverantör måste ni lämna in ansökan. 

Vi säkerställer er ansökan till ett fast pris!

Vi vet vad som krävs för att bli godkänd leverantör!

Vi börjar alltid med ett första kvalificerande samtal där vi går igenom alla krav och går igenom hur hela ansökansprocessen ser ut.

Experter på Arbetsförmedlingens Rusta och Matcha upphandling!

Vi är anbudsspecialister som hjälper bolag i hela Sverige att vinna offentliga kontrakt och vi har mycket stor kunskap inom KROM!

Hur fungerar det?

Vi tar ett första samtal

I samtalet går vi igenom vad som krävs för att bli kvalificerat, hjälper er förstå kraven och ger konkret vägledning.

Vi går igenom hela processen

Vi tar fram en tydlig projektplan så ni vet hur hela processen ser ut och vad som vi behöver lämna in i ansökan.

Vi granskar och skickar in

Vi kvalitetsgranskar hela ansökan och säkerställer att allt lever upp till ställda krav. Sedan skickar vi in er ansökan till Arbetsförmedlingen

29 900 kr

fast pris för hela ansökan!

Vi finns med under hela ansökansprocessen och vägleder er igenom alla delar

Våra nöjda kunder!

"Det var enkelt och roligt att arbeta med Anbud Direkt. Vi fick guidning och stöd i hela processen. Vi kommer definitivt fortsätta använda dom framöver."
"Anbud Direkt har gjort upphandlingsdjungeln enkel och lättförståelig. Vi kommer utan tvekan att fortsätta ta del av deras hjälp i framtiden.​"
"Anbud direkt har hjälpt oss med flertalet anbud. De är alltid mycket lösningsorienterade och lätta att ha att göra med och de inskickade anbuden har varit av högsta kvalitet. "

Oss på Anbud Direkt

Vi är ett konsult- och tjänstebolag inom offentlig upphandling. Vi hjälper varje dag kunder i hela Sverige att vinna offentliga kontrakt. Offentliga upphandlingar kan kännas båda krångliga och komplexa, det är de också ibland. Men vi kan hjälpa oavsett.

På Anbud Direkt har vi bland annat valt att specialiserar oss på att hjälpa bolag att ansöka till Rusta och Matcha från Arbetsförmedlingen.

Det innebär att vi vet exakt vad som krävs för att en ansökan till Arbetsförmedlingen skall godkännas.

bild till kontakt

Vi hjälper er med hela ansökan till ett fast pris!

Boka in ett videomöte nedan!

© Anbud Direkt JSLB AB, 2021