OM OSS

Vi som driver Anbud Direkt

Sören B.

Anbudsspecialist

Jag har arbetat med offentlig upphandling hela min yrkeskarriär. Jag brinner för den offentliga affären och att lära andra om hur man kan effektivisera sitt anbudsarbete och vinna fler kontrakt. Jag har en bakgrund inom IT-, facility services-, rese- och reklambranschen. 

Jakob L.

Anbudsspecialist

Jag har lång och gedigen erfarenhet av offentliga upphandlingar och avtalsförvaltning. Jag har i många år arbetat strategiskt med implementation av vunna upphandlingar, och hur säljteam skall arbeta med kontrakten för att säkerställa leverans.

Gresa H.

Affärsutvecklare

På Anbud Direkt arbetar Gresa med att identifiera och förstå våra kunders behov och koppla ihop dem med nya affärer på den offentliga marknaden. Hon är en fena på research och outbound marketing.

Kundreferenser

Vad säger våra kunder om oss?​​

Anbud direkt har hjälpt oss med flertalet anbud. De är alltid mycket lösningsorienterade och lätta att ha att göra med och de inskickade anbuden har varit av högsta kvalitet. Den hjälp vi har fått är ovärderlig och med deras erfarenhet är vi övertygade om framgång. Det är också väldigt skönt att de håller koll på anbudsförfrågningar och kan säkerställa formaliteten.
Kommunikationsbyrå
Stockholm
Vi blev kontaktade av Anbud Direkt under våren 2020, just när vi satt i en för oss komplex upphandling. De erbjöd sig att jobba på kommission så vi hade inget att förlora. Fick mycket proffsigt stöd av Sören. Just den upphandling vann vi inte. Men då vi fick en bra känsla för Anbud Direkt fortsatte vi att jobba med dem, och efter bara några månader hade de hjälpt oss vinna flera upphandling. Det hade vi inte gjort utan deras hjälp!​
Webbyrå
Dalarna
Från dag ett har Anbud Direkt visat sig vara en av dem bästa partners vi har kunnat önska oss. Anbud Direkt har varit en väsentlig del av samtliga större upphandling som vårt bolag har lyckats vinna och det hade inte gått utan deras expertis inom området.
E-learningföretag
Stockholm
Det var enkelt och roligt att arbeta med Anbud Direkt. Vi fick guidning och stöd i hela processen. Vi kommer definitivt fortsätta använda dom framöver.
Undersökningsföretag
Skåne
Anbud Direkt stöttade och coachade oss med kunskap och processer som vi inte besatt själva i en offentlig upphandling. Arbetet löpte smidigare, enklare och tydligare med deras hjälp och de tydliggjorde också för oss vad vi skulle prioritera och förtydliga i det som skulle levereras. Förutom kunskap och processer var de också lättillgängliga och alltid trevliga att prata med och bolla frågor tillsammans med.
Mediebyrå
Stockholm
Anbud Direkt har gjort upphandlingsdjungeln enkel och lättförståelig. De stöttade oss i prissättningsfrågor, hjälpte oss att ta ut konkurrenters anbud och kunde till och med hjälpa oss att formulera en del av texterna. Vi kommer utan tvekan att fortsätta ta del av deras hjälp i framtiden.​
Fotostudio
Västra Götaland

Våra tjänster​

Vi brinner för att hjälpa våra kunder förstå och vinna offentliga upphandlingar. Vi erbjuder kundanpassade konsulttjänster som anbudsspecialist (anbudskonsult) – bland annat inom att skriva anbud, Q/A granskning, projektledning med mera. 

Samtliga våra seniora konsulter har flerårig praktisk anbudserfarenhet från en mängd olika branscher.

SKRIVA ANBUD

Vår fullservice produkt, vi tar hand om hela förloppet från annonsering till undertecknat kontrakt.

 

Granskning & QA

Ni kan er produkt, vi kan offentlig upphandling. Vi säkerställer att ni lämnar in ett felfritt anbud genom vår rigorösa QA process.

Projektledning

Ni kan er produkt, vi kan offentlig upphandling. Vi säkerställer att ni lämnar in ett felfritt anbud genom vår rigorösa QA process.